top of page
  • Challengize team

Nyhetsbrev december 2021

Svettas ut året med vår Zoom-träning i mellandagarna. Få sällskap i snömodd av en grym hälsopodd som inspirerar till modern friskvård. Satsa på hälsoutmaningen ”Frisk i februari” och slipp vabruari. Det är våra hälsoklappar till dig för en kul jul och frisk start på 2022, såväl på hemmaplan som på jobbet. Klappar som är gratis precis som julkramen till dig!

 

Kick-starta 2022 med hälsoutmaningen "Frisk i februari"


Testa vår hälsoutmaning helt gratis och få en frisk start på 2022 med gänget på jobbet!

Längdåkning eller parahockey? Alla aktiviteter räknas, alla kan vara med i hälsoutmaningen.


Vill du få en frisk start på 2022 och bygga ett dreamteam på jobbet? Testa vår hälsoutmaning i tre veckor, helt gratis för dig och upp till tio personer som inte testat på utmaningen tidigare! Mellan 7 - 27 februari ger vi bästa glidet till nya motionsvanor tillsammans med andra arbetsplatser i Sverige.


Kan du och kollegorna kick-starta det nya året på ett aktivare sätt? Ta reda på hur ni kan utmanas och motiveras till bättre hälsa med Challengize digitala koncept som hälsoutmaning, hälsotips och träningspass. Vi lovar er ökat välmående och kul som team!


Intresserad av bästa hälsovallan? Mer information och anmälan hittar du här.

 

Med örat mot marken för ett lyckat hälsofokus

På med lurarna och lyssna till podden hur du får hälsoarbetet i rullning åt rätt håll nästa år.

Löparbrodd, snömodd och hälsopodd. En perfekt kombination för en hälsosam start på 2022.


Häng med på ett inspirerande samtal i podden där hälsotrendspanaren Brian Van den Brink tar pulsen på Challengize VD Nicholas Roman när det gäller vad som krävs för att lyckas bygga en modern hälsokultur som vinner i längden, för företaget och de anställda.


Varför "kan själv" och ad-hoc lösningar irriterar mer än gör nytta vid kortsiktiga hälsosatsningar, hur personalsegmentering fångar fler i hälsoarbetet, hur hälsomål kan stödja affärsmål, varför rörelseglädje är så viktigt för att skapa motionsvanor som består och hur du kan mäta ROI för din hälsosatsning. Det är några av ämnena som Brian och Nicholas tar upp.


Lyssna och lär dig hur en hållbar modern företagsfriskvård byggs upp i en digital tidsålder och vilka krav du bör ställa på din hälsopartner.


Poddavsnitt #88 på Sweaty Business Podcast finns där poddar finns, som här på Spotify.

 

Mellandagsfett eller mellandagssvett?


Ett enkelt val tycker vi! Peppas av våra coacher efter julen i digitala pass tillsammans med andra.

Vår mellandags REA är Rolig, Energisk och Aktiv med löpning, yoga och tabata online.


Svettfest och harmoni - en härlig mix i våra Zoom-träningar


När knäcken fastnat i tänderna och rumpan blivit ett med Kalle Anka soffan längtar vi nog alla efter att väcka liv i kroppen och knoppen. Då passar det fint att hänga med Challengize coacher på tre olika träningspass, digitalt i realtid tillsammans med andra träningssugna.


Du deltar där du är och det enda du behöver är tillgång till Zoom och hörlurar för löppasset. Passen är anpassade så alla kan delta utifrån sina förutsättningar:


Tisdag 28/12 Löpning kl. 11.30 - var med om ett grymt intervallpass

Onsdag 29/12 Yoga kl. 08.30 - njut av en rofylld start på dagen

Torsdag 30/12 Tabata kl.16.00 - hela kroppen får sig en genomgång


Vi lovar ett härligt avslut på året med sug efter bättre flås, styrka och lugn på året som kommer!


Hänger du med på vår Mellandags-REA? Anmäl dig här.


 

Om det i budgeten pengar finns kvar

Lägg dem på er personal – den är dyrbar

Våra klappar glädje och hälsa sprider,

Både på lång sikt och i juletider


Hohoho! Det är inte bara fina ljus i fönstren som brinner i jul. Även olika pottar och budgetar ligger pyrt till om de inte används. Friskvårdsbidrag, employer branding, teambuilding, kick-off, visst vore det väl synd om medlen för dessa brann inne?


Om du vill ge alla dina anställda något mer än våra hälsoklappar vi just tipsat om, hör av dig så hjälper vi dig med fler idéer på hälsopaket som kan ge nya livslånga sunda vanor. Och vi slår gärna in dem med våra bästa rim!

 

God Jul och Friskt nytt år

önskar Challengize gänget 

Comments


bottom of page