top of page
Digital hälsoutmaning

Bästa arbetsgivaren med modern friskvård på jobbet

Hälsosamma medarbetare ger hälsosamma arbetsplatser. Få hållbara medarbetare med friskvård och hälsa som är modern och för alla.

... om kroppen inte rör på sig kommer hjärnan inte att fungera som den ska.

- Anders Hansen, överläkare i psykiatri

På Challengize jobbar vi med inspirerande och förebyggande hälsa för att dina medarbetare ska må bra - året om. Arbeta tillsammans med våra hälsostrateger och sätt upp en hälsoplan med digitala och fysiska friskvårdsaktiviteter anpassade för er.

 

Sätt fokus på nyttig vardagsmotion, teambuilding och att bygga en frisk företagskultur i hela organisationen, oavsett var i världen ni befinner er.

QUote.png
Hållbara medarbetare

En hälsosam livsstil för hållbara medarbetare

Oavsett om dina medarbetare föredrar yoga, crossfit, eller promenader med hunden, så kan alla engageras, motiveras och inspireras till en mer hälsosam livsstil. Inget företag är det andra likt.

Kreativ hälsopartner för förebyggande hälsa!

Med Challengize som din partner kommer hälsa, wellbeing och laganda lyftas till nya nivåer. Det här är några av våra kunders främsta argument varför de väljer Challengize för sitt arbete med friskvård på jobbet.

Challenge Points 

Med unik och smart Challenge Points algoritm motiveras inte bara aktiva utan även de som behöver extra fokus på sin hälsa. Se det som ett rättvist och smart golfhandikapp fast i en modern och digital hälsoutmaning. Med oss är hälsa för alla där all aktivitet ska räknas. Du får så mycket mer än en simpel stegtävling.

Internationella kunder

Challengize genomför ofta stora kampanjer på flera språk över flera regioner, städer t.o.m. länder och kontinenter. Vi vet vad det innebär att planera och genomföra digitala hälsoutmaningar för stora och små företag. Våra hälsopedagoger hjälper er längs hela hälsoresan. Ni kan vara trygga, självklart är vi GDPR säkrade.

Mätbarhet och ROI

Efter en hälsoutmaning får ni en hälsorapport med mätbara data över hur wellbeing som helhet, men även faktorer som sömn, stress och fysisk form, utvecklats. Vi erbjuder mätbar ROI på er hälsosatsning som ni inte varit med om tidigare, något som ledningsgruppen och styrelsen kommer jubla över. Och vilja fortsätta satsa på.

High tech & enkelt

Vissa älskar högteknologiska lösningar. Andra blir rädda. Därför erbjuder våra hälsoutmaningar både och. Registrera aktiviteter i realtid med GPS spårning i Challengize appen, koppla Runkeeper eller Strava till Challengize eller bara logga in och regga manuellt. Ny teknik och mångsidighet är vårt DNA. Därför finns en variant för alla.  

Bredd av hälsotjänster

Vi erbjuder ett brett spektra av tjänster vilket gör att du kan plocka ihop ett komplett paket med inspirerande hälsa från en och samma hälsopartner. Det gör hälsoarbetet enkelt och framförallt tydligt för personalen när det blir en röd tråd igenom allt från utmaningar, föreläsningar, träningsgrupper, kroppsmätningar och mycket mer.

Kreativ idépartner

Vi är bollplank för chefer och utvecklar hälsoplaner som går att realisera. Och vi tar gärna fram hälsosamma förslag på företagsaktiviteter om ni har en kick-off eller konferens planerad eller behöver motivera och engagera personalen. Har vi inte tjänsten själva tar vi hjälp av vårt breda nätverk av andra hälsoexperter.

Hälsa på jobbet - gör det till en kul vana

Fyll er hälsoplan med olika och roliga friskvårdsaktiviteter och roliga utmaningar på jobbet som attraherar och inkluderar fler medarbetare

Så här kan ett hälsoår med Challengize se ut - självklart anpassat till era förutsättningar.

... inspirera varje medarbetare
att upptäcka sin personliga rörelseglädje, först då skapas
hållbara motionsvanor.

QUote.png

Friskvård på jobbet ska vara kul och för alla. Låt oss hjälpa dig med en långsiktig hälsoplan med friskvårsaktiviteter anpassade efter ditt företag:

- Jessica Norrbom, forskare och författare

Image by Denys Nevozhai

Gör en Challengize och bli en Challengizer! 

Välmående, aktiva och friska medarbetare skapar trivsamma och lönsamma bolag och attraktiva arbetsgivare.

Få kontakt med våra hälsostrateger för att se hur vi kan hjälpa er.

bottom of page