top of page
1.jpg

Health as a service
för att nå era mål

Det är tufft att vara expert på allt. Tur att Challengize är det på digital hälsa och kan avlasta dig i hälsoarbetet. Välj din nivå på Health as a service från oss och fokusera på det du är bäst på.

Hälsopartner likt en hälsobyrå 

Personalen är er viktigaste resurs inte sant, men räcker du till för deras välmående? När det gäller tid, expertis och aktiviteter? Challengize är er hälsopartner så ta hjälp av oss som har specialistkunskaper i ämnet. Det bör vara lika självklart för er framgång som när ni tar hjälp av en reklambyrå för er marknadsföring, en rekryteringsbyrå för nya medarbetare, IT-partner för leverans av IT-tjänster osv.

Halsobyra_edited.jpg

Läs mer om Health as a Service från oss som er hälsobyrå nedan eller låt oss skicka mer information direkt till dig.

Kopia av QUote.png

Vi är nyfikna och inkluderande individer som välkomnar utmaningar och smarta idéer. Därför har vi tagit ett helhetsgrepp kring den proaktiva hälsan tillsammans med Challengize och arbetar långsiktigt med att våra medarbetare ska må bra, trivas och vara innovativa. Vi behöver hållbara medarbetare för att driva ett hållbart företag som både behåller nuvarande och attraherar nya kollegor, kunder och leverantörer.

Maria Reinholdsson, HR Direktör, LKAB

Digital hälsa som en tjänst

Vilken tjänst passar din organisation? Activate, Engage eller Healthy?

Ju högre nivå desto mer strategiskt stöd, mätbarhet och vinster får du.

Activate

En digital hälsoutmaning:

- App (IOS, Android, Webb)

- Egen logga och bild

- CSR och miljökoppling

- Miniutmaningar, hälsotips

Kick-off med Peptalk

Customer support/success 

Hälsorapport efter utmaning

Engage

Activate + följande kan ingå:

Flera Hälsoutmaningar

Projektledare realiserar arbetet

Hälsoplan efter dina mål 

Inspirationsföreläsningar

Träning (digitalt)

Healthy

Engage + följande kan ingå:

Hälsoutmaningar (obegränsat)

Egen landningssida

Hälsostrateg lyfter varbetet

Hälsoanalys (digital)

Kroppsmätning (fysisk, Tanitavåg)

Träning (digitalt & fysiskt)

Hälsoinspiratörsutbildning 

Våra tjänster och tillval kan skalas efter dina behov där Healthy ger bästa effekt för hållbara medarbetare. 

Activate - miniminivå

Börja peppa och aktivera personalen!

Har ni tröttnat på stegtävlingar som bara fångar ett fåtal? Kom i form med vår digitala och moderna hälsoutmaning. Här samlar du individuella poäng som baseras på vem du är och den aktivitet du utfört, likt ett smart golfhandikapp så att alla kan delta oavsett aktivitet och förutsättning.

 

Vi kickar igång utmaningen med ett Peptalk och inspirerar er längs vägen på olika sätt ända in i mål då vi firar med er hälsorapport som kommer visa ett ökat välmående hos era anställda. Minimalt med administration och maximalt med glädje och laganda kan vi också lova. Let's go!

Activate.jpg
Engage.jpg

Engage - mellannivå

Lyft engagemanget hos varje individ! 

En hälsopedagog projektleder ert friskvårdsarbete och realiserar genomförandet av olika slags hälsoaktiviteter. Målet är att motivera och inkludera all personal att skapa och bibehålla hälsosamma vanor under en längre period.

 

Vi kartlägger era behov och hälsonivån bland personalen, varvar föreläsningar med digital live träning och  regelbundna hälsoutmaningar. En härlig aktivitetsmix som lyfter energi, engagemang och teaming till nya nivåer!

Healthy - toppnivå

Redo för en vinnande hälsokultur? 

Våra passionerade hälsostrateger satsar helhjärtat på er personal med ett komplett hälsoupplägg och hjälper er att bli en mer välmående, attraktiv och lönsam organisation.

 

Vi utgår från hälsa som ett business case och verktyg för employer branding. Vi gör hälsoanalyser, skräddarsyr er hälsoplan, sätter upp KPIer, mäter ROI som välmående, produktivitet med mera. Med en röd tråd i föreläsningar, hälsoutmaningar, träning, hälsoinspiratörsutbildning etc. bygger vi en hälsoskultur med stolta varumärkesbärare. 

Be healthy_edited.jpg
3_edited_edited.jpg

Nätverk av hälsoexperter

Med oss som er hälsopartner får du tillgång till ett stort nätverk av hälsoexperter och vi kan vi anpassa tjänsterna efter era behov. Några av våra tillval: 

  • Hälsoutbildning för ledningsgrupp

  • Individuell coachning

  • Mental träning & mindfulness

  • The journey

Formulär HaaS

Vilka hälsotjänster passar din arbetsplats?

Vi är nyfikna på ert hälsoarbete och berättar gärna hur Challengize kan tillföra expertis och avlasta er med allt från enskilda insatser till hälsa som en tjänst. Självklart skräddarsyr vi och skalar upp efter era behov idag och framåt. 

Ny skala (1).png
Kopia av QUote.png

Vår snabba tillväxt och högt uppsatta mål ställer krav på oss ledare att skapa goda förutsättningar för att våra anställda ska må bra, ha kul och lyckas på jobbet. De är vår viktigaste resurs och hälsoarbetet med Challengize hjälper oss att skapa engagemang, team-känsla och sprida glädje på jobbet.

Robert Hasslund, VD, RSM Stockholm

bottom of page