top of page
Challengize event

Få ut mer av Challengize med roliga lopp och event

Med vår mission att få folk att röra på sig och ha kul tillsammans arrangerar vi innovativa lopp, hälso kick-offer och events.

Experter inom upplevelser - event, fysiska och virtuella lopp

Vi älskar att arrangera nytänkande roliga lopp, kreativa inslag till en kick-off och häftiga virtuella lopp oberoende av var era anställda finns.

 

Ni kanske vill arrangera ett helt eget lopp för personalen, kunder eller allmänheten? Eller vill ni bjuda på en hälsosam och nytänkande hälsofrämjande aktivitet i er kick-off? Vi använder all vår erfarenhet inom lopp och event och tar fram en företagsaktivitet som passar er.

Självklart kommer ni som kund få möjlighet att delta i våra redan etablerade upplevelselopp till kompispris!

Edsviken

Summer Winter Marathon

Sollentuna Summer Winter Marathon består av två stycken unika halvmaraton, med sex månaders mellanrum. Dessa tillsammans bildar världens längsta marathon. 

Efter ett varv på och runt Edsvikens is och ett varv på naturnära trail, kan vi utse vinnaren av Summer Winter Marathon. Laget med den sammanlagt snabbaste tiden vinner sin klass. 

Fästpunkt 4
EX Swimrun

EX Swimrun

Sporten Swimrun uppfans 2006 på Utö och har tagit världen med storm. Till säsongen 2020 lanserade vi EX Swimrun med nyheter som EX Supersafari, EX Spring & Fall race, ARK Supersprint invitational med världseliten på plats! 

EX lovar kall simning och tuff trail och är något utöver det vanliga.

Fästpunkt 2
Fästpunkt 1

Stockholm Multi Island Run

Stockholm Multi Island Run

SMIR är främst en världsunik upplevelse. Spring hela Stockholms skärgård, från norra Arholma till Utö, på en och samma dag. I team av två tar sig SMIR-lagen över de 8 största öarna i skärgården med löpning på upp till 75km. Mellan öarna åker lagen båt.

Läs om historien bakom SMIR, The Original 10, SMIR2020 back to the future och hur du kommer med.

Runmarö

Runmarö

Vill du uppleva Sveriges vackraste halvmaraton? Kom då ut till Runmarö i Stockholms skärgård och delta i den årliga löparfesten RUNmaröloppen. 

RUNmarö Halvmaraton har utsetts av deltagarna själva till Sveriges vackraste halvmaraton. Och vi håller med! Förutom en Halvmaraton finns Lunken 5.7 km och mini-lunken 1.5 km för barnen. 

Fästpunkt 3
bottom of page