top of page

Roliga lopp och event
för just ert företag

Med vår mission att få folk att röra på sig och ha kul ihop arrangerar vi innovativa lopp, hälso kickoffer och events.

Expert inom hälsoupplevelser, fysiska och virtuella lopp

Vi älskar att arrangera nytänkande roliga lopp, kreativa hälsoinslag till en kick-off och häftiga virtuella lopp oberoende av var era anställda finns.

 

Ni kanske vill arrangera ett helt eget lopp för personalen, kunder eller allmänheten? Eller vill ni bjuda på en hälsosam och nytänkande hälsofrämjande aktivitet i er kick-off? Vi använder all vår erfarenhet inom lopp och event och tar fram en företagsaktivitet som passar er.

Självklart kommer ni som kund få möjlighet att delta i våra redan etablerade upplevelselopp till kompispris!

Halsokickoff.jpg

Hälsofokus på er kickoff

En kickoff med hälsa på agendan är en perfekt start för en ny hälsosatsning för att få med samtliga anställda. Vi har beprövade och lyckade koncept från våra kunders olika hälsokickoffer och kan hjälpa er med förberedelser och genomförande av er hälskickoff där vi även kan lansera er hälsokampanj.

Lopp i Sverige där Challengize bjuder på upplevelser 

Låt de roligaste loppen i Sverige bli målet för din träning. Challengize bjuder på populära lopp i Stockholm. Allt från barnlopp till halvmarathon och helmarathon i Sollentuna, norr om Stockholm.

Edsviken

Sollentuna Winter Marathons

Våra Winter Marathon består av tre unika lopp under en och samma dag i Sollentuna med chansen att springa på vatten.

 

Välj mellan Winter Halvmarathon 21km runt och på Edsviken eller Winter Marathon 42km som även omfattar Norrviken och desto mer häftig islöpning. För barn arrangerar vi även Winter Kids 2.1 km runt Edsbergs Slott. Häng på en vinterfest!

Fästpunkt 4
EX Swimrun

EX Swimrun

Sporten Swimrun uppfans 2006 på Utö och har tagit världen med storm. Till säsongen 2020 lanserade vi EX Swimrun med nyheter som EX Supersafari, EX Spring & Fall race, ARK Supersprint invitational med världseliten på plats! 

EX lovar kall simning och tuff trail och är något utöver det vanliga.

Fästpunkt 2
Fästpunkt 1

Stockholm Multi Island Run

Stockholm Multi Island Run

SMIR är främst en världsunik upplevelse. Spring hela Stockholms skärgård, från norra Arholma till Utö, på en och samma dag. I team av två tar sig SMIR-lagen över de 8 största öarna i skärgården med löpning på upp till 75km. Mellan öarna åker lagen båt.

Läs om historien bakom SMIR, The Original 10, SMIR2020 back to the future och hur du kommer med.

Runmarö

Runmarö

Vill du uppleva Sveriges vackraste halvmaraton? Kom då ut till Runmarö i Stockholms skärgård och delta i den årliga löparfesten RUNmaröloppen. 

RUNmarö Halvmaraton har utsetts av deltagarna själva till Sveriges vackraste halvmaraton. Och vi håller med! Förutom en Halvmaraton finns Lunken 5.7 km och mini-lunken 1.5 km för barnen. 

Fästpunkt 3
bottom of page