top of page
  • Challengize team

Lyft kickoffen med hälsotema

En kickoff är ett perfekt tillfälle att samla medarbetarna för att inspireras och komma igång igen efter semestrar och ledighet. Alltför ofta körs tyvärr långa PPT-dragningar inför en sittande publik med en snabb bullfika i pauserna som varken ger energi eller nytändning. Med ett hälsotema under ett aktivt event för era anställda kan vi istället lova er att ni kan skapa teaming och engagemang som krävs för att få med alla på företagets mål. Inte minst är en kickoff med hälsa på agendan en perfekt start för en ny hälsosatsning för att få med samtliga anställda, det kan våra kunder lova.

 

Hur ska du hinna skapa en värdefull hälsokickoff?


Alla kan inte vara experter på allt och hinna med allt men era anställda förväntar sig att ni prioriterar dem och bjuder in till kickoff. Vilken tur att våra hälsostrateger finns till hands för er. Vi har beprövade och lyckade koncept från våra kunders olika hälsokickoffer och kan hjälpa er med förberedelser och genomförande av er hälskickoff där vi även kan lansera er hälsokampanj.


För själva innehållet på kickoffen hjälper vi er med teman och aktiviteter så att den andas hälsa genom t.ex. inspirationsföreläsningar, träning, meditation, aktiva möten, tävlingar och lagaktiviteter som engagerar varje individ och skapar en teamkänsla. Vi lovar energi och glädje tillsammans!


Inför en lansering av en mer långsiktig hälsosatsning på ett event skapar vi inledningsvis en hälsoplan med utvalda aktiviteter, tar fram chefsbrev och marknadsmaterial kring er hälsosatsning utifrån era behov. Detta kan t.ex. göras innan semestrar för att sedan när ni kommer tillbaka från ledigheten lansera hälsosatsningen under er aktiva kickoff.


Vad kan en hälsolansering innehålla?


För våra kunder inleder vi ofta lanseringen med ett inspirerande Peptalk för alla samlade medarbetare, digitalt eller fysiskt, där vi även presenterar hälsoplanen med aktiviteter som exempelvis kan innehålla:


Dela upp budget och arbete


Låt inte budgetar brinna inne, det har vi smarta tips på hur du kan undvika. Använd förslagsvis detta halvårs budget till förberedelser av kickoff och hälsosatsning och nästa halvårs budget för själva lanseringen och genomförandet av hälsoaktiviteterna. Med vår hjälp blir det både lugnare för dig innan semestern och när du kommer tillbaka.


Vill du veta mer hur vi kan hjälpa till att boosta ert event för en hållbar fortsättning på året? Klicka på knappen nedan och fyll i vårt kontaktformulär så följer vi upp med dig!

Comentarios


bottom of page