top of page
Halsoutmaning-mobil-par-cyklar.jpg

Hälsoutmaning - digital med en rättvis twist!

För att nå rätt målgrupp, den mindre aktiva, behövs något mer avancerat och rättvist än en traditionell stegtävling. Vår unika hälsoutmaning utgår från varje individs personliga förutsättningar. 

God hälsa börjar med rörelse!

Vi tror på att grunden till en hälsosam livstil börjar med fysisk rörelse. Därför har vi medvetet valt att skapa en modern, rolig och social hälsoutmaning där motion och lagkänsla är i fokus.

 

Vår unika Challenge Points algoritm garanterar att alla kan prestera utifrån sina förutsättningar så att fokus inte hamnar på vem som kan träna längst och mest, dvs de redan aktiva. Tänk som ett golfhandikapp, fast mer avancerat. Med Challengize-appen i fickan kan du peppa och inspirera dina vänner och följa utvecklingen i realtid.

Social och kul friskvårdsaktivitet

Challengize hälsoutmaning app.png

Grunden i Challengize hälsoutmaning är din unika poängnyckel som skapas efter vem du är och din aktuella hälsostatus. Din motion räknas om till personliga Challenge Points till dig och ditt lag. Välj bland någon av de 250 aktiviteter som finns eller välj ut de som passar er. Allt från promenader, löpning och cykling till yoga, skidåkning eller räkna steg finns. 

Det innebär att oavsett vilken pulshöjande hälsoaktivitet som du föredrar - så räknas den! En digital och rolig hälsoutmaning på jobbet för att engagera, motivera och inspirera alla medarbetare, oavsett var i världen ni befinner er. Så mycket mer än en stegtävling!

Challengize finns som app för IOS/Android och som webbsida. Appen finns spå svenska, engelska, finska och tyska och websidan på många fler språk.

Hälsorapport med mätbarhet

Se vad er hälsosatsning faktiskt ger. Vi mäter hur mycket ni har ökat er wellbeing på lagnivå, enhetsnivå och totalnivå. Sätt tydliga mål för era hälsoinsatser och följ upp och premiera. Hälsorapporten är även ett perfekt komplement till er hållbarhetsrapport. 

 

Förutom att fira alla positiva resultat innebär en hälsorapport även att ni får ett verktyg för att jobba med förebyggande hälsa där det verkligen gör skillnad. Hälsorapporten blir därför ett konkret underlag till chefs- och ledningsgrupp som visar resultatet av ett fokuserat och lyckat hälsoarbete genom er hälsoutmaning.

Investeringsdiagram

Charity Points för CSR arbetet

Charity-run-CSR.jpg

Vi tror på att göra gott för andra samtidigt som man gör gott för sig själv. Därför är det självklart för oss att CSR, friskvård och hälsa går hand i hand. Med våra unika Charity Points kan ni äntligen erbjuda era anställda att aktivt delta i ert CSR- och hälsofrämjande arbete.

Koppla er hälsoutmaning till valfri välgörenhetsorganisation och kämpa tillsammans mot ett gott mål. Eller sätt miljömål och se vilken effekt medvetna val har på miljön med vår CO2-widget. 

Rubrik form
Footer form

Lansera i fyra enkla steg!

Boka ett digitalt möte och berätta kort vilka era behov och önskemål är. Er hälsostrateg kommer sedan leda er igenom hela hälsoresan. 

Digital hälsoutmaning 1
Digital hälsoutmaning Challengize

Bestäm när ni vill börja och sluta er hälsoutmaning, skicka logotyp och bild till plattformen, och bestäm om ni vill koppla på Charity Points. Vi sätter upp allt i appen och hemsidan och är redo att ta emot era deltagare och leda hela processen.

Digital hälsoutmaning 2

Med färdigt marknadsmaterial från oss är det sedan bara att börja informera medarbetarna om att en teambaserad aktivitet och rolig hälsoutmaning är på ingång! Vi öppnar anmälan i plattformen så det blir minimalt med administation för dig.

Digital hälsoutmaning 3

Vi kommer se till så att era medarbetare håller motivationen uppe med peptalk, hälsotips, person-person kommunikation i appen, mini-utmaningar och mycket mer!

Sen är det bara att köra igång! 

Digital hälsoutmaning 4

Fyll i dina uppgifter för mer information

bottom of page