top of page

Kroppsmätning visar
er metaboliska ålder 

Ta fram företagets metaboliska ålder och sätt ett mål att bli flera år yngre med oss! En kroppsmätning kommer sporra er!

Tanitavåg ger åldern på insidan 

Med en Tanita våg mäts din metaboliska ålder på under 30 sekunder och du får svart på vitt hur kroppen ser ut på insidan. Ett kvitto på ditt hälsotillstånd.

Tanitavågen utnyttjar en bioimpedans teknik som är medicinskt validerad och går ut på att skicka en svag växelström genom kroppen. Eftersom blod, muskler, fett och skelett har olika ledningsförmåga beräknar den din kroppssammansättning. 
 
Jämfört med en vanlig våg som endast mäter totalvikten så får du fram flertal värden som är relevanta för din hälsa. Tänk om du kunde sänka din metaboliska ålder!

Tanita-vag.jpg

Kroppsanalys - Bli 5 år yngre?

aktivt-foretag-i-bergen-efter-kroppsmatning.jpg

Med Tanitavågen får du resultat kring fettprocent, muskelmassa, kroppsvätska, viceralt fett och metabolisk ålder. En kroppsmätning ger er ett tydligt nuläge och en hälsostatus både för individen och företaget. 

 

Vi tar fram företages metaboliska ålder och utifrån det hjälper vi er att sätta upp specifika och realistiska mål. Ett uppskattat och konkret mål är att tillsammans som företag sikta på att bli minst 5 år yngre under året.

 

När vi följer upp med en ny mätning efter en hälsosatsning vet vi svaret och ni kan fira er nya födelsedag.

bottom of page