top of page

Hälsoinspiration till ett roligare och sundare liv

Ibland behövs lite extra motivation och inspiration till att göra hälsosamma val i vardagen. 

Motivationsföreläsningar

Vi har nog alla någon gång inspirerats av en entusiastisk föreläsare där man fått en energikick. Det är den typen av aha-upplevelse vi vill ge alla våra Challengizers.

Lyssna på en inspirerande profil, prisbelönt forskare, OS-medaljör, coach mm för att skapa stort engagemang runt ert företags hälsoarbete. Har ni egna önskemål hjälper vi er - vårt nätverk av hälsoexperter är brett! 

Hälsoföreläsningar och peptalks sker fysiskt på plats hos er, digitalt via Zoom / Teams eller en kombination av båda. 

Jessica-Norrbom-och-Maria-Ahlsen-motivationsforelasning.jpg

Forskarna och föfattarna Jessica Norrbom och Maria Ahlsén är flitiga gäster hos våra kunder som söker inspiration och motivation inom hälsa.

Hälsotips - digitalt i appen

Halsotips-och-traningstips-i-app.jpg

Tillsammans med forskare och experter inom hälsa m.m. har vi tagit fram konkreta hälsotips och artiklar som vi erbjuder alla deltagare i en hälsoutmaning. 

Tipsen varierar från mer traditionella ämnen som kost, träning, sömn till tips om mindfullness, roliga lopp att springa, vad andningsankaret är och hur man kan motstå frestelser i mataffären. 

Hälsotips kan du äsa när det passar ditt schema. Dela med dig av tipsen till din omgivning och sprid mer hälsa - blir en äkta Challengizer, som sprider hälsoinspiration!

bottom of page