Challengize event

Få ut mer av Challengize även på din fritid

Med missionen att få folk att röra på sig och ha kul tillsammans ligger vi även bakom flera innovativa event och roliga lopp som Stockholm Multi Island Run, Sollentuna S/W Marathon och EX Swimrun.

Experter inom upplevelselopp och event

Vi säger gärna experience races eller upplevelselopp för att beskriva våra lopp. För hos oss är upplevelsen och teamkänslan i centrum, inte nödvändigtvis tiden.

 

Att springa 10km så fort du kan i stadsmiljö kan du göra med vem som helst. Men att springa ett lopp i hela Stockholms skärgård på en och samma dag, eller att njuta av ett lopp på den pittoreska skärgårdsön Runmarö, det gör du med oss på Challengize. Häng med på våra roliga lopp 2022!

Edsviken

Edsviken Marathon

Sollentuna Edsviken Summer Winter Marathon består av två stycken unika halvmaraton, med sex månaders mellanrum. Dessa tillsammans bildar världens längsta marathon. 

Efter ett varv på och runt Edsvikens is och ett varv på naturnära trail, kan vi utse vinnaren av Summer Winter Marathon. Laget med den sammanlagt snabbaste tiden vinner sin klass. 

 
EX Swimrun

EX Swimrun

Sporten Swimrun uppfans 2006 på Utö och har tagit världen med storm. Till säsongen 2020 lanserade vi EX Swimrun med nyheter som EX Supersafari, EX Spring & Fall race, ARK Supersprint invitational. 

EX lovar kall simning och tuff trail och är något utöver det vanliga.

 
 

Stockholm Multi Island Run

Stockholm Multi Island Run

SMIR är främst en världsunik upplevelse. Spring hela Stockholms skärgård, från norra Arholma till Utö, på en och samma dag. I team av två tar sig SMIR-lagen över de 8 största öarna i skärgården med löpning på upp till 75km. Mellan öarna åker lagen båt.

Läs om historien bakom SMIR, The Original 10, SMIR2020 back to the future och hur du kommer med.

Runmarö

Runmarö

Vill du uppleva Sveriges vackraste halvmaraton? Kom då ut till Runmarö i Stockholms skärgård och delta i den årliga löparfesten RUNmaröloppen. 

RUNmarö Halvmaraton har utsetts av deltagarna själva till Sveriges vackraste halvmaraton. Och vi håller med! Förutom en Halvmaraton finns Lunken 5.7 km och mini-lunken 1.5 km för barnen. 

Lucia Race 13 dec 2020

Lucia Race 2020

Sankta Lucia, springer en tia!

Vi lanserade Lucia Race 2020 mitt i pandemin som ett ljus i mörkret. Något positivt och roligt att se fram emot och samtidigt ett sätt att uppmuntra till säker och hälsosam motion. Vi har under hela 2020 genomfört flera olika lopp virtuellt, helt enkelt ställt om istället för att ställa in.

Run Corona virtual serie

Run corona virtual serie

I tider av kaos föds kreativitet. Vi lanserade virtuella lopp först av alla i Sverige och med konceptet Run Corona Championships var målet att inspirera och motivera till mer löpning och lopp där du är, när du vill.

Korpen Urban Mile, Fastighetsbranschens Spring för Livet, Hogialoppet, Folksam Santa Run är några exempel på virtuella lopp vi arrangerat åt kunder.