top of page
Image by Julian Bialowas

En mission om friskvård och hälsa för alla

Hälsa är för alla, inte bara de redan aktiva. Med verktyg för träning och hälsa hjälper vi andra att röra på sig, må bra och ha kul tillsammans.

Rörelse och hälsa ska vara kul

Vi tror på att skapa hälsosamma upplevelser som speglar en mångsidig värld. Våra kunder, användare och deltagare representerar en stor variation av människor – och det ska också vår personal och de hälsotjänster vi levererar göra.

Inkludering och mångfald är affärsmässigt avgörande för våra kunder. Därför arbetar vi ständigt efter dessa ledord och engagerar individer på ett lustfyllt sätt till ökad fysisk, psykisk och social hälsa utifrån var och ens förutsättningar

Digital hälsa - från idé till verklighet

Idén till Challengize fick vår VD Nicholas Roman 2014 när han arbetade på Stadium. Målet var att skapa en digital hälsoutmaning som var mer modern, inkluderande och rättvisare än dåtidens enkla stegtävlingar. Och som utgick från förebyggande hälsa, teambuilding och glädje.

 

Tillsammans med två barndomsvänner skapades en första produkt under namnet Stadium Business Battle och bland de första kunderna fanns Klarna, SJ och G4S.  Sedan dessa har Challengize vuxit kraftigt både vad gäller omsättning och personal, samt utvecklats från en idé till ett kraftfullt hälsokoncept med Challengize app och webbaserade plattform i centrum. Med tillhörande hälsoaktiviteter som rullar året runt hjälper vi företag att skapa hållbara medarbetare genom goda hälsovanor.

 

Det finns mycket kvar av vårt ursprungliga DNA och målet är nu - precis som då - att få folk att röra på sig, må bra och ha kul tillsammans.

Frågor? Nyfiken? Vill du veta mer om Challengize? Tveka inte att höra av dig!

Ex Swimrun
66456506_2342601755797517_84193168486626
bottom of page