top of page
Landningssida Frisk i februari (2).png

Frisk i februari 

Vill du få en frisk och kul start på året med bästa vallan för en aktivare vardag? Testa Challengize digitala hälsoutmaning och bygg ett dream team med kollegorna helt kostnadsfritt!

Kick-starta 2022 med en hälsoutmaning

 

Få glid till nya motionsvanor och testa Challengize hälsoutmaning - Frisk i februari - helt utan kostnad för dig och upp till 10 kollegor som är nya kunder till oss. Under tre veckor mellan 7 - 27 februari 2022 utmanas och motiveras ni till bättre hälsa tillsammans med andra arbetsplatser runtom i Sverige.

 

Du som inte testat på vår hälsoutmaning tidigare får uppleva vårt hälsokoncept med app- och webbaserad hälsoutmaning, hälsotips, digitala träningspass och en avslutande hälsorapport. 

 

Vill du anmäla fler deltagare? Ja, då är det bara att lägga till 195 kr per extra deltagare så får ni ännu fler hälsosamma kollegor och blir ett större starkare team.

Social aktivitet som motiverar anställda

Hälsoutmaningen handlar om laget före jaget där alla deltar utifrån sina förutsättningar. Oavsett om ditt intresse är längdåkning, hundpromenader, issegling eller parahockey så kan du delta. Alla aktiviteter räknas.

 

Du utmanas att samla så många personligt baserade Challenge Points som möjligt och du följer hur det går för dig, ditt lag och lagen ni möter. Längs vägen peppar ni varandra med hjärtan, kommentarer och bilder som i sociala medier.

Hälsoaktiviteten avslutas med en hälsorapport. Vi är säkra på att ni kommer öka välmående och få mer energi på jobbet och hemmaplan. Precis som alla våra kunder som satsar på företagshälsa med oss.

Antar du hälsoutmaningen? Skicka in dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

bottom of page