top of page
  • Challengize team

Prova digital löpning med Sprintcrowd kostnadsfritt

Vi kan stolt berätta om ett helt nytt samarbete med svenska träningsappen Sprintcrowd. Med Sprintcrowd kan vi på Challengize erbjuda alla våra kunder och deltagare en helt ny upplevelse kring digital träning - både live och on-demand. För att fira samarbetet med Sprintcrowd erbjuder vi två kostnadsfria "prova på" löparpass i april.

 

Challengize & Sprintcrowd digital löpning - alla nivåer


För att så många som möjligt ska kunna testa Sprintcrowd blir det både ett lunchpass och ett kvällspass. Passen är sponsrade av oss och helt kostnadsfria för dig och du får bjuda med så många kollegor på jobbet och kompisar som du vill - det finns inget maxantal deltagare!


Förbered dig redan nu inför passen genom att klicka på knapparna nedan för att inte missa något. Du kommer samtidigt åt appen och kan lägga in passen i din kalender.


För att delta behöver du bara ett par hörlurar, Sprintcrowd-appen i din telefon och löparskor!


Hoppas vi ses online för häftig Challengize & Sprintcrowd löpning!Om Sprintcrowd

Sprintcrowd är en plattform för träning och löpning för företag och privatpersoner. Med en coach i örat får du feedback, tips och motivation. Skapa events, lopp och aktiviteter och dela med vänner. Mer information på Sprintcrowd.comComments


bottom of page