top of page
  • Challengize team

Nyhetsbrev juni 2021

Äntligen kan motionslopp genomföras - vi tipsar om sommarens måsten. RSM Sverige siktar på att bli Sveriges bästa arbetsplats och vinn en plats till ett roligt lopp!


 

Swimrun Supersprint och tips på bra lopp i sommar!

Tänk att kunna lansera en helt ny gren inom sporten Swimrun. Det gjorde vi den 16e maj genom att arrangera världens första individuella Swimrun Supersprint. Tänk ski-cross möter slottssprinten. Flera ur världseliten möttes i stentuffa heat för att göra upp om titeln världens första mästare inom Swimrun Supersprint.


Upplev farten under ARK Supersprint. Film av Otto Norin


Vill ni uppleva häftiga miljöer och njuta av fina och ett välarrangerat lopp är dessa några som ligger oss varmt om hjärtat som vi gärna tipsar om.

RUNmaröloppen 25/7 - En heldag med löpning för stora som små i vackra skärgården. En perfekt dagsutflykt ca 1 timme från centrala Stockholm. www.runmaroloppen.se

Sollentuna Summer 21 km 28/8 - En vacker halvmarathon på trail och stig runt Edsviken i Sollentuna, 15 minuter från Stockholm city. www.edsvikenmarathon.se Midnight Run 21 km 28/8 - Spring runt Edsviken med hjälp av pannlampa och reflexer som guidning. Starten går prick 00.00 - som ett midnattslopp ska enligt oss. www.edsvikenmarathon.se Swimruncupen (juni - aug) - Vill du testa sporten Swimrun, är detta en perfekt plats att börja. Snälla banor med korta simningar och en härlig stämning som lockar både världsmästare som första gången swimrunners. www.swimruncupen.se

EX21 Fall Edition 19/9 - Vill du prova en lite tuffare utmaning inom Swimrun finns ett fullängdslopp på 23 km med 18 km tuff trail och 5 km kall simning. www.exswimrun.se

 

RSM gör en Challengize och blir Challengizers!

Vi har fått ett stort förtroende från RSM Sverige. Att med proaktiva, roliga och hälsosamma insatser hjälpa dom med projektet ”RSM – hållbara medarbetare”. Vi har redan kommit en bra bit på vägen och här är några av de aktiviteter vi genomfört.


Hälsoinspiratörsutbildning - Vi har utbildat flera ur personalen från RSMs tre olika kontor till att bli hälsoinspiratörer. Ledningens ambassadörer i hälsofrågor.


Hållbara medarbetare kick-off - Under en och samma eftermiddag skapades en hälsosam kick-off bestående av peptalk från Challengize, föreläsning med Anna Sunneborn, digital träning Zooma Moves med Sofi Tiozon och mycket mer.


Kroppssammansättningsmätningar - Med vår egen Tanitavåg har vi genomfört mätningar på personalen och kartlagt den metaboliska åldern på RSM Sverige. Målet är nu att sänka den med 5 år till årsskiftet.


RSM Challenge - Den första av flera digitala hälsoutmaningar med mätbara resultat på såväl sömn, stress som allmänt välmående. Se bara vilka fantastiska mätbara resultat som nåddes!

RSM Health Report

Träningspass med coach - Förra veckan lanserade den första av många svettiga träningspass med coacher i Stockholm, Norrtälje och i Göteborg med ingen mindre än olympiern Erica Johansson. Fysiska pass varvas med digitala live-pass under juni.


Föreläsningar - Inom allt från kost och kostrådgivning, motiverande “säg JA till livet” inställningen till ultralöpning och mentala spöken kommer personalen på RSM få ta del av under året.


Målet är att nå RSM fantastiska personal med hälsosamma insatser oavsett var på skalan de befinner sig. Så varför vänta? Det här kan vara ni! Kontaka oss så berättar vi gärna mer!

 

Vinn en plats till upplevelselopp deluxe i sommar!

Vi har berättat om vilka lopp vi tycker du ska ställa upp i under sommaren. Nu ger vi dig en möjlighet att vinna en plats till valfritt lopp. Du kan välja på RUNmaröloppens olika distanser, Sollentuna Summer 21km, Midnight Run eller till något av Swimruncupens olika tillfällen.

Vilken väljer du?


För att delta i utlottningen behöver du bara gilla Challengize konto på Instagram eller Facebook. Skicka oss sedan ett kort mail på info@challengize.com med motivering till varför just du ska vinna en plats! Men skynda, du har bara fram till midsommarafton på dig att bestämma dig!Comentários


bottom of page