top of page
  • Challengize team

Nyhetsbrev april 2021

Vinn ett signerat exemplar av boken Hälsogåtan med Anders Wallensten. Team Rynkeby - God Morgon satsar på hälsa till förmån för Barncancerfonden och Challengize + Spotify = energifyllda spellistor!


Vinn Hälsogåtan med en personlig hälsning från Anders Wallensten

Hur ska man leva för att hålla sig så frisk som möjligt? Att vi kan påverka vår hälsa genom vår livsstil är inget nytt, men det finns olika bud om det bästa sättet. Läkaren och epidemiologen Anders Wallensten tar oss tillbaka till vårt ursprung i jakten på svaret.


"Vår kropp skiljer sig inte från en jägare-samlare som levde för hundra tusen år sedan men vår tillvaro är väsensskild. Hur påverkar det oss att ha en kropp som är skapt för andra påfrestningar än i dag och hur kan vi dra nytta av kunskap om vårt förflutna?" (Läs mer om boken hos Adlibris)

I boken Hälsogåtan angriper Anders frågorna utifrån såväl ett evolutionärt, vetenskapligt som ett erfarenhetsbaserat perspektiv. Det handlar om hur vår kropp fungerar och om mat, motion, sömn, relationer och omgivning. Du kommer att få kunskap och redskap för att kunna ta välgrundade hälsobeslut som passar i just ditt liv.


Så, i och med att vi själva gillar boken så mycket och tycker den borde läsas av alla, har vi fått den stora äran och möjligheten att lotta ut ett signerat exemplar med en personlig hälsning från Anders till dig!


För att delta i utlottningen, mejla oss på contact@challengize.com med namn och adress. Ange "Utlottning Hälsogåtan" i ämnesraden för mejlet.


Tävlingen pågår fram t.o.m. söndag 25/4.

 

Team Rynkeby - God Morgon Challenge för Barncancerfonden

Vi samarbetar med Team Rynkeby - God Morgon Täby i flera av våra lopp där vi skänker uppemot 400.000kr till deras insamling för Barncancerfonden.


Team Rynkeby grundades år 2002 i Danmark, då 11 motionscyklister med anknytning till den danska juice producenten Rynkeby Foods A/S beslutade sig för att cykla till Paris för att se avslutningen av Tour de France. Rynkeby Foods var huvudsponsor för cykelturen, men även andra företag visade sitt stöd. Deltagarna i historiens första Team Rynkeby-lag var faktiskt så duktiga på att skaffa sponsorer att man fick ett överskott på 44 500 SEK när laget återvände till Danmark en dryg vecka senare.


Nu har vi tillsammans lanserat Team Rynkeby - God Morgon Challenge mellan den 3/5 och 13/6 och alla företag är välkomna att vara med. Ta chansen att testa Challengize, hänga med massa andra friska företag och sponsorer till Team Rynkeby samt bidra till Barncancerfonden. Av anmälningsavgiften på 295kr/exkl. moms går 25% oavkortat till Barncancerfonden via Team Rynkeby - God Morgon. 

Challengize + Spotify = äkta pepp i lurarna

Vad har Boten Anna med Basshunter gemensamt med Säg mig var du står med Zara Larsson och Carola? Eller Our Secret Universe med Alan Ellis och Kom igen Lena! med Håkan Hellström.


Jo de finns med i en av våra alldeles egna spellistor på Spotify som vi tagit fram för att peppa och motivera till ännu mer rörelse och hälsa. Låtar med 120-140 bpm är perfekta för tuffa intervaller medans harmoniska och lugnare låtar passar bättre för avkopplande yoga- eller meditationspass.


Ibland vill man bara ha en peppig låt som gör att man känner sig lite extra stark och glad när man tränar. Man orkar lite mer, bjuder på ett leende och sprider hälsa till sin omgivning... man blir en Challengizer!

 

Vill du veta hur vi kan hjälpa ert företag eller organisation att komma igång med Challengize? Kontakta oss så hjälper vi er!

Комментарии


bottom of page