top of page
  • Challengize team

Challengize breddar digital hälsoplattform

- Ny hälsoportal ska peppa fler i hälsoutmaningen


I vår roll som hälsopartner lyssnar vi på våra kunders behov för att på bästa sätt kunna hjälpa dem göra succé med ett proaktivt hälsoarbete. Att fånga intresset hos varje medarbetare är det vanligaste kravet bland våra kunder och här har Challengize digitala hälsoutmaning en central funktion till att sporra till ökad motion och gemenskap utifrån var och ens förutsättningar. För att nå ut ännu bredare i organisationen öppnar vi efter kundönskemål upp vår digitala hälsoplattform med en helt ny hälsoportal med hälsotips, träningspass on-demand och även digital live-träning. Målet är att engagera fler medarbetare till en hälsosam livsstil oavsett var man är på sin hälsoresa och inte minst öka känslan av delaktighet i en hälsosatsning.


 

Lanseringen av hälsoportalen bygger vidare på släppet av de senaste funktionerna Social Points och Bonusaktiviteter i Challengize hälsoutmaning, dvs belöningar för aktiviteter som peppar kollegor och stärker hjärnhälsan utöver tidigare Challenge Points till laget för vardagsmotion.

De senaste releaserna ska ytterligare boosta motivation till fysisk aktivitet, social och mental hälsa och inte minst öka medarbetares kunskap inom hälsa. Med allt samlat i Challengize digitala hälsoplattform – på webben och i appen – erbjuds nu ett mer holistiskt hälsotänk för att inkludera ännu fler medarbetare att skapa och bibehålla hälsosamma vanor.Hälsoportalen


Vid sidan av en Challenge erbjuds möjligheten att även lägga till en hälsoportal för att ge ännu mer inspiration och träning till deltagare i en hälsoutmaning. För de verksamheter som kanske inte får med sig alla sina medarbetare i ett lag i en aktiv Challenge kan de ändå vara delaktiga på sitt sätt och peppa sina kollegor, följa motionstävlingen och dra nytta av hälsotips och träning:

 

  • Hälsotips - Vi har samlat över 40 hälsotips skrivna av forskare, motiverande träningsprofiler och experter inom mental hälsa i appen på svenska och engelska inom teman som motivation, träning, kost, sömn, stress och mindfulness. Med all hälsoinspiration på ett ställe blir det enkelt för användare att lära sig mer inom olika områden från våra egna hälsoexperter och forskare i vårt breda nätverk.

 

  • Träning on-demand - Få tillgång till inspelade träningspass on-demand när du själv vill träna. Det enda du behöver är träningskläder och tillgång till hälsoportalen, sen är det fritt fram att köra pass utifrån din nivå inom träningsformer som t.ex. yoga och funktionell träning eller övningar för kontorsstretch för att bryta stillasittandet.

 

  • Digital Live-träning - Nu erbjuds även digital live-träning i appen för kunder som bygger upp sitt hälsoår med digitalt coachade livepass inom t.ex. funktionell träning, yoga, löpning. Koppla upp dig där du är och följ med i inspirerande träningspass eller mindfulness workshops.

 

Nyfiken på att fånga alla medarbetare i en helhjärtad hälsosatsning?

 


 

 

Opmerkingen


bottom of page