top of page
  • Challengize team

Challengize och Benify i partnerskap kring global hälsosatsning

Friskvårdsbidraget är en kraftfull sporre för medarbetare att investera i både sin fysiska och mentala hälsa. Men att bara erbjuda friskvårdsbidraget räcker ofta inte för att skapa en sann kultur av välmående på arbetsplatsen. Därför går Benify, pionjär inom förmånsportaler och medarbetarvälbefinnande, nu hand i hand med Challengize, ledande inom digitala hälsoutmaningar. Tillsammans skapar vi en innovativ lösning som sträcker sig över företag och gränser, för att verkligen främja hälsa och välmående världen över.

 

Genom att kombinera Benifys avancerade medarbetarportal, rik på hälsorelaterade förmåner, med Challengize digitala hälsoutmaningar skapar partnerskapet inte bara tillgänglighet till förmåner utan också verktyg för aktivt engagemang i den egna hälsan. Det ger arbetsgivare och deras medarbetare inte bara tillgång till förmåner utan även verktyg för att aktivt delta i sin hälsa och friskvård. Det här markerar början på en holistisk resa mot en arbetsmiljö där varje anställd inspireras att ta kontroll över sin hälsa och välbefinnande.Vi är verkligen entusiastiska över samarbetet med Challengize för att skapa en ännu mer holistisk och global strategi för medarbetares välbefinnande. Detta partnerskap kommer att stärka vår position som en ledande aktör inom förmånsportaler och låta företag skapa arbetsmiljöer som främjar hälsa och aktivering, säger Jonas Sandgren, Business Developer Core Benefits på Benify.

Investeringen i medarbetares hälsa betalar sig alltid, och detta partnerskap strävar efter att ge arbetsgivare de verktyg de behöver för att optimera sina investeringar. Utöver ett generöst friskvårdsbidrag kommer företag nu kunna erbjuda sina anställda en rolig hälsoutmaning genom Challengize, vilket inte bara ökar engagemanget utan också motivationen för att delta i friskvårdsaktiviteter och utnyttja personalförmånerna genom Benifys portal.


Inspirerande Partnerskap för Friskare Livsstil


Oavsett om det är en uppfriskande promenad i naturen, ett svettigt träningspass på gymmet, en avkopplande yogaklass eller meditation online - all fysisk och mental aktivitet räknas i Challengize hälsoutmaning. Benifys förmånsportal kompletterar detta med ett brett spektrum av hälsorelaterade tjänster.


Benify är en oumbärlig partner i vår strävan att växa och erbjuda moderna hälsoutmaningar för företag globalt. Med Benify kan vi motivera medarbetare att ta kontroll över sin hälsa och samtidigt dra nytta av förmåner som friskvårdsbidraget, säger Nicholas Roman, Partneransvarig på Challengize.

Tillsammans tar vi ett betydelsefullt steg mot att aktivera medarbetare och erbjuda verktyg för en helhetssyn på hälsa. Partnerskapet markerar början på en resa mot en friskare, mer energifylld och engagerad arbetsstyrka globalt.Comments


bottom of page