top of page
  • Challengize team

Challengize och SATS blir partners för att stärka företagshälsan

Nu blir det ännu enklare för arbetsplatser att engagera fler av sina anställda i en aktiv och hälsosam livsstil när Challengize och SATS blir partners. Tillsammans erbjuder vi ett mer heltäckande och attraktivt tränings- och hälsoupplägg för våra gemensamma företagskunder i Sverige. Med ambitionen att motivera till ökad motion och träning för bättre hälsa och livskvalitet erbjuder SATS nu Challengize digitala hälsoutmaning och Challengize tillhandahåller digitala träningspass och föreläsningar i hälsoportalen.

 
Väldigt kul att på bara någon vecka under starten av vårt samarbete få välkomna vår första gemensamma kund till Challengize och SATS-familjen, säger Nicholas Roman, grundare och partneransvarig på Challengize.

SATS Group, som är Nordens ledande gym- och träningskedja med över 270 gym i Sverige, Danmark, Finland och Norge, erbjuder nu sina företagskunder Challengize digitala hälsoutmaning vilket i sin tur kan motivera till fler träningstillfällen och medlemskap hos SATS. Tillsammans med Challengize digitala hälsoutmaning kan nu SATS uppmuntra fler medarbetare bland företagskunderna att dra nytta av sina personalförmåner och aktivera sig för ett bättre välbefinnande genom SATS träningsutbud.Även Challengize utvidgar nu sitt hälsoerbjudande med tjänster som digitala live-träningspass och föreläsningar som görs tillgängliga i hälsoportalen för de kunder som investerar i tjänsterna tillsammans med en digital hälsoutmaning från Challengize.


På gym och träningscenter ser vi de redan aktiva vilket många gånger ofta bara är en bråkdel bland företagens anställda. Förutom att få dessa individer att bibehålla sunda rutiner är det är framförallt de mindre aktiva som vi och arbetsplatser vill attrahera i sitt hälsoarbete. Då gäller det att ha ett heltäckande hälsoerbjudande som inspirerar och aktiverar mångfalden av individer på ett företag. Genom vårt partnerskap med SATS kan företag dra nytta av en peppande och teambaserad hälsoutmaning som engagerar alla medarbetare att vilja röra på sig som i sin tur triggar en aktivering och användning av träningskort på SATS gym och digitala live-träningspass och hälsoföreläsningar via Challengize hälsoportal säger Nicholas.

Samarbetet mellan SATS och Challengize öppnar inte bara upp nya dörrar för oss som partners att nå ut till en bredare skara företag. Tillsammans kan vi även öppna upp ögonen hos chefer hur man på ett lustfyllt sätt kan kombinera utmaning, teaming, rörelseglädje och inspiration genom en mix roliga aktiviteter som ger ännu fler starka och friska medarbetare.Comments


bottom of page