top of page
guide-till-halsoaktiviteter-pa-arbetsplatsen.jpg

Guide till hälsoaktiviteter
på  arbetsplatsen

Kom igång med roliga hälsoaktiviteter som stärker teaming, välmående och employer branding.

Slipp sittsjukan med tips på hälsoaktiviteter på jobbet

Genomsnittssvensken tillbringar ca 70 % av sin vakna tid sittandes eller liggandes, vilket leder till helt onödiga hälsoproblem för den anställde och kostnader för företaget i form av hög sjukfrånvaro, lågt engagemang och talanger som väljer en mer hälsosam arbetsgivare med mera.

Med vår guide kan du som ledare slippa sittsjukan på er arbetsplats och ge anställda en knuff i rätt riktning med tips för motivation till motion för ett bättre välmående. 

One size doesn't fit all - därför ger vi tips på olika hälsoaktiviteter som främjar fysisk, social och mental hälsa. De är enkla och roliga att genomföra, var man än befinner sig och utifrån var och ens förutsättningar. Perfekt för den hybrida arbetsplatsen som vill få ett starkt dream team. Här kan t.ex. en digital hälsoutmaning, liksom ett antal grundförutsättningar för att nå goda resultat vara till hjälp som vi tipsar om.

Ladda ner guiden nedan och ta chansen att aktivera och engagera era anställda till en mer hälsosam livsstil för mer energi och glädje, såväl på jobbet som på fritiden!

Ladda ner din aktivitetsguide

bottom of page