top of page

Rosa Bandet Hälsoutmaning 1-31/10

Som Rosa Partner till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj erbjuder vi en fantastiskt rolig, social och motiverande hälsoutmaning under oktober samtidigt som vi  tillsammans samlar in pengar till livsviktig forskning. 

CF_RosaBandet_Emblem_Arsmarkering 2024__DIGITAL__CF_RosaBandet_Emblem_Arsmarkering 2024 RG

Årets viktigaste hälsoutmaning

Oktober är rosa månad och som officiell partner till Rosa Bandet vill vi erbjuda alla arbetsplatser en möjlighet att engagera sina anställda i Cancerfondens livsviktiga forskning. Vi kan alla behöva lite extra pepp och motivation till mer rörelse och goda vanor under hösten samtidigt som vi tillsammans bidrar med Charity Points till forskningen.

Vi bjuder därför in dig och dina kollegor till vår digitala hälsoutmaning där vi under oktober månad inspireras till ökad vardagsmotion och har kul tillsammans. Vi lovar massor med energi, skratt och hälsosamma överraskningar under resans gång. 

Anmäl lag = 25% till forskningen

Rosa Bandet Hälsoutmaning är en lagutmaning där deltagandet kostar endast 295kr/person (ex moms) där 25% går oavkortat till Cancerfonden. Ett lag består av minst 5 till ca 8 personer enligt våra rekommendationer. Blir ni fler är det bara att dela upp i olika lag och ni får självklart anmäla hela arbetsplatsen om ni vill. Ju fler ni anmäler desto roligare blir det då ni även kommer kunna tävla mellan lagen. Anmäl lag senast 30/9 för att inte missa starten.  

All fysisk aktivitet räknas, alla kan delta

I Challengize digitala hälsoutmaning räknas all fysisk aktivitet, inte bara steg. Poängen du samlar till dig själv och ditt lag utgår ifrån dina förutsättningar med hjälp av en personlig poängnyckel, likt ett avancerat och rättvist golfhandikapp. 

 

Oavsett om du brinner för löpning, yoga, hundpromenader eller cykling så kan du delta och bidra till laget. Du registrerar din fysiska aktivitet och följer hur det går för dig, ditt lag och alla andra lag som deltar i vår enkla app. I ditt sociala flöde kan du gilla, kommentera, dela bilder och peppa dina vänner. ​Och såklart få pepp tillbaka!

Bonusaktiviteter, träning och hälsotips

Under Rosa Bandet Hälsoutmaning kommer vi bjuda er på vår Hälsoportal som innehåller forskarskrivna hälsotips, bonusaktiviteter med fokus på mental hälsa, träning-on-demand pass samt ge er möjlighet att testa live-träning via Zoom. 

För mer information och intresseanmälan, vänligen fyll i formuläret nedan så mejlar vi även en lista för er laganmälan. Läs mer om Cancerfondens viktiga arbete på cancerfonden.se

 

Välkommen till vår Rosa månad!

Intresseanmälan 

bottom of page