top of page
  • Challengize team

Träna mental hälsa med Mindworkout

Hur blir man stark? Att motion och träning gör gott för den fysiska hälsan, med ofattbara effekter på hjärnan som minskad stress, bättre sömn och ork vet det flesta. Lika många vet nog inte vilken styrka man kan uppnå genom mental träning. Så hur får man då en bättre mental hälsa? Jo man går på gym även med hjärnan. Precis som med styrketräning behövs övning för att skapa en färdighet. Det är vi glada att kunna hjälpa dig och din arbetsplats med genom vårt samarbete med Mindworkout, ett mentalt gym med träningspass baserade på neurovetenskap.

 

Livspusslet är långt ifrån lätt att få ihop med press och stress som kan försämra vårt välbefinnande och vår produktivitet om vi inte tar hand om vår psykiska, fysiska och sociala hälsa. Tillsammans med Mindworkout hjälper vi arbetsplatser att bli en mentalt stark och hållbar organisation genom att träna allt från fokus, sömn och stresshantering till minne och mindfulness.


Precis som Challengize teambaserade digitala verktyg för hälsoutmaningar, som tränar upp en god fysisk och social kondition, erbjuder Mindworkout digitala verktyg för en bättre mental kondition. Förutom förinspelade pass kan du delta i live-pass via Zoom, ungefär på samma sätt som våra pass inom t.e.x. löpning, yoga och tabata fast träning i meditation och mindfulness.Träna hjärnan på Mindworkouts digitala hälsoföreläsning


Vill du bli bättre på att hantera utmaningar och press såväl inom ledningsgruppen som bland chefer och övriga medarbetare? Och lära dig hur stark du kan bli genom att lägga till mental träning till din fysiska? Då vill vi tipsa om en digital föreläsning i just detta ämne genom Mindworkouts kostnadsfria tillfälle den 14 juni kl. 08.00 - 09.00. Ett perfekt tillfälle för att lära sig metoder för återhämtning och att prioritera i livspusslet som är viktiga delar för att träna upp sin mentala hälsa. Klicka här för att anmäla dig till webinariet.


Vill du och ditt företag istället ha en egen föreläsning för att minska stress, öka välmående och prestation? Kanske som en del i er långsiktiga hälsoplan tillsammans med Challengize övriga delar som stärker medarbetarnas hälsa och företagets lönsamhet? Kontakta oss gärna!

bottom of page