top of page

Vilket lopp vill du få sponsrat?

Ta chansen att få startavgiften till ett lopp betald av Challengize som ett led att sprida hälsa och glädje till dig själv och din omgivning tillsammans med oss.

Håll din träningsmotivation i topp med ett lopp

Gillar du utmaningar och tävlingar som oss? Att ha ett lopp som ett mål för sin träning kan vara en perfekt morot för att hålla träningmotivationen i topp. Därför har du chansen att få din startavgift betald av oss till ett kommande lopp när du deltar som en Challengizer. Det enda du behöver göra är att skicka in din motivering till varför du vill att vi ska sponsra din kommande tävling och hur du som utvald tävlande Challengizer kan motivera dig själv och andra till ökad rörelseglädje. Läs mer om vad vi bidrar med, våra kriterier och hur du nominerar dig själv nedan.

Challengizer t-shirt.jpg

Bli stolt bärare av Challengize funktionströja under ditt sponsrade lopp

Nominera dig själv som Challengizer

Vi sponsrar din startavgift upp till 1000 kr för ett kommande fysiskt lopp eller tävling som du vill delta i. Det kan t.ex. vara cykellopp, springtävlingar, orienteringslopp eller en hästtävling. Det viktiga är att det är en fysisk utmaning som du tränar inför och att du är en stolt bärare under loppet av Challengize funktionströja som du får av oss. En Challengizer sprider inspiration, hälsa och glädje både till sig själv och sin omgivning och det vill vi också att du gör i samband med loppet via våra sociala medier. Det innebär att du redan är hyfsat aktiv på sociala medier med ett gäng följare som kan peppa dig och andra i ditt nätverk i samband med tävlingen.

Skicka in din motivering nedan och berätta vilket lopp du vill att vi sponsrar och kan följa med dig på via Instagram. Har du tur så blir du en av dem som vi kommer få peppas av under ett antal roliga lopp under året!

Låt oss sprida rörelseglädje tillsammans!

bottom of page