top of page

Stegtävling? Gå ett steg längre. Välj en hälsoutmaning för alla. 

Hälsa på jobbet är mer än att räkna steg. Satsa på en modern lagbaserad hälsoutmaning som inkluderar fler och mer än en stegtävling. 

Formulär utmaning

Friskvård är mer än en stegutmaning

För att få en frisk arbetsplats, som drar nytta av medarbetarnas engagemang, gäller det att skapa förutsättningar för rörelseglädje hos samtliga anställda. Då räcker inte stegtävlingar som premierar de redan aktiva.

Med Challengize digitala hälsoutmaning blir träningen av och du fångar fler. All fysisk aktivitet räknas och vår algoritm beräknar aktivitetspoäng utifrån den du är och din hälsostatus, ungefär som ett smart golfhandikapp. Det gör att även de mindre aktiva inkluderas i en rolig och rättvis teambuilding aktivitet.

Investera i en hälsoutmaning och få positiva mätbara effekter på ökat välmående med ett värde som långt överstiger själva investeringen.

Engagera hela ert företag eller affärsenhet genom att anmäla ert intresse via formuläret! 

Namnlös design.png

Fyll i dina uppgifter för mer information

En nutida hälsoutmaning för bättre arbetsglädje

Vår mission, som våra över 250 kunder delar med oss, är att få folk att röra på sig, må bra och att ha kul tillsammans. Vi är våra kunders hälsopartner och jobbar med flertalet hälsoaktiviteter där vår digitala hälsoutmaning fungerar som navet genom mobil app och webbsida för att hålla igång en hälsosam livsstil.

Inkludering

Alla deltar utifrån sina förutsättningar och belönas med personliga Challenge Points genom en unik algoritm. Alla aktiviteter räknas och du utmanas i träningsformer i en rättvis tävling där aktiva och mindre aktiva deltar och har kul tillsammans.

Teambuilding

Delta digitalt var du än befinner dig i världen. Samla aktivitetspoäng till laget och följ i realtid hur det går individuellt, för laget och dem du utmanar. In-app-messages, hälsotips och pepp likt på Instagram håller motivation på topp.

Mätbara data

Vi gick till Paris är inte ett mått på om hälsokampanjen var lyckad. Få mätbara resultat som utveckling av välmående, sömn, stress, och aktivitetsnivå liksom vad ni kan tjäna i kronor på hälsoinvesteringen.

Kom igång snabbt

Minimal administration för dig. En hälsostrateg är din projektledare. 

  1. Boka digitalt möte

  2. Bestäm start- och slutdatum

  3. Få marknadsmaterial av oss

  4. Skapa konto och kom igång!

bottom of page