top of page
  • Challengize team

Nyhetsbrev oktober 2021

Lars från Bygma har gjort en fantastisk hälsoresa, upplev den du med. Succén Korpen Challenge är tillbaka. Nu har vi gjort Challengize appen ännu bättre med GPS-spårning.

 

Lars hälsoresa med träning och kost som medicin mot diabetes


"Hej! Jag har kämpat med diabetes och vill berätta hur hälsoutmaningen förändrat livet för mig...". Det är början på ett mejl vi fick från Lars Hokkanen på företaget Bygma som vi jobbar med. Lars berättelse bara måste delas för att visa andra att man kan komma långt med hälsan genom glädje, gemenskap och ett tydligt mål med träningen.

Lars Hokkanen tillsammans med sin fru och deras tre barn...världens bästa hejaklack!


"Den 1 februari i år startade Bygma en Challengize hälsoutmaning och intresset för hälsa började sakta men säkert växa igen. Lagtävlingar där rörelse gav poäng i appen ihop med att jag mådde bättre av mer träning och bättre kost gjorde det plötsligt roligt att leva hälsosamt. Målinriktat fortsatte jag att leva sunt, fortsätter Lars Hokkanen."


Läs mer om hela hälsoresan i brevet från Lars, hur den startade med diabetes typ 2 för ca 8 - 9 år sedan och hur pannben, hälsoutmaning och nya vanor hjälpt honom kämpa mot sin diabetes. En livsstilsförändring med nya intressen där hälsan inte går till spillo och som bara måste läsas för att se vad som är möjligt.


Ta del av hela brevet från Lars här.

 

Korpen Challenge - bli svensk mästare i motion!

Succén Korpen Challenge är tillbaka och arbetsplatser över hela landet har möjlighet att anmäla ett eller flera lag och kämpa om att bli svenska mästare i motion.


En motionsutmaning som passar alla typer av arbetsplatser, från norr till söder!


"Korpen Challenge har svetsat oss samman något oerhört, konstaterar HR-chefen Åsa Linde Tornée på ForSea Ferris. Det har varit ett tufft år för oss i personalen på grund av alla gränsstängningar mellan Sverige och Danmark. Vi behövde ha något som skapade samhörighet."


Korpen Challenge vänder sig till alla arbetsplatser i Sverige och hjälper till att skapa en härlig lagkänsla. På köpet får medarbetarna bättre kondition, styrka och välmående. Dessutom är tävlingen ett bra sätt att komma igång efter lång period av arbete hemifrån och social distansering. Det fiffiga med tävlingen är att ALL aktivitet räknas. Så oavsett om du exempelvis cyklar, yogar, jobbar i trädgården, spelar padel, kickar boll, står upp och jobbar eller promenerar så samlar du hälsosamma Challenge Points till dig och ditt lag.


Mer information och anmälan till Korpen Challenge finns här.

 

Nu är det ännu enklare att registrera sin motion i Challengize appen

Vi tycker träning och hälsa ska vara enkelt och lustfyllt för att bli långvarigt. Med vår GPS-tracker i Challengize appen har vi gjort det enkelt för alla våra fantastiska deltagare och Challengizers* att smidigt registrera sin motion, inspirera vänner och kollegor och samla Challenge Points till sig själv och sina lag.

Välj aktivitet som har distans eller tid, tryck start och låt mobilen sköta resten.


Challengize egen GPS-tracker gör det även möjligt för oss att tillsammans med våra kunder ta fram mer intressant och relevant data att följa upp på. Vilka är era topp 5 aktiviteter bland deltagare i syd? Om cykling är topp 3 aktivitet kanske ett cykelrum med torkskåp är att prioritera före padeltider? Löpning är väldigt populärt bland kvinnor på HK, kanske det är läge att skapa ett eget event runt tjejmilen? När ni lanserar en hälsosam konferens så kan ni göra det med aktiviteter som ni bevisligen tycker om o.s.v..


Tiden då ni måste gissa vilket resultatet av ert hälsofokus är över. Låt oss tillsammans inspirera och motivera era medarbetare till en lustfylld vardagsmotion som är enkel för alla att delta i. För mer information om Challengize tjänster, ladda ner nedan PDF och hör av dig till oss så berättar vi mer.

Challengize mer information 2021
.pdf
Ladda ner PDF • 2.36MB

*Challengizer; en person som sprider hälsa, glädje och inspiration till både sig själv och sin omgivning.

Comments


bottom of page