top of page
  • Challengize team

Nyhetsbrev januari 2021

Love Run 2021 - spring ett hjärta för den du älskar!

Efter succén med Lucia Race med över 3000 deltagare och en donation till Barncancerfonden på över 160.000 kr har vi nu lanserat ännu ett innovativt virtuellt lopp.


Med Love Run 2021 på självaste alla hjärtans dag vill vi springa tusentals hjärtan över hela landet och samtidigt samla in en stor donation till Hjärt-Lungfonden.

Spring ditt lopp med en app/klocka och skapa ett fint hjärta som du kan dela med dig av i sociala medier. Tillsammans ska vi sprida tusentals hjärtan på alla hjärtans dag. För endast 50 kr ingår livesänd start, personlig nummerlapp, officiellt resultat, digital medalj samt priser till vinnare och utlottning. Det går även fint att erbjuda Love Run som en rolig aktivitet på arbetsplatsen.Läs mer om Love Run 2021 på www.runcorona.se/loverun


 

Frisk i Februari 8 - 28/2 - testa Challengize helt kostnadsfritt

Vi låter dig och upp till 15 kollegor testa Challengize helt utan kostnad under hälsokampanjen Frisk i Februari Challenge. Utmaningen pågår mellan den 8 - 28/2 och tillsammans med arbetsplatser över hela landet kommer ni inspireras och motiveras till mer hälsa på hemmaplan.


Under Frisk i Februari kommer du få uppleva hela Challengize koncept med digital hälsoutmaning, Challengize app, digitala hälsotips, digitala träningspass och mycket mer.


För mer information om Frisk i Februari och hur ni deltar, kontakta yassin.eriksson@challengize.com


 


Liveträning är ett helt nytt sätt att träna ihop digitalt

Tänk dig att du snörar på dina snabbaste löparskor, sätter lurarna i öronen och rusar iväg på gatan där du bor med 20 likasinnade träningskompisar och en peppande coach i öronen. Så funkar live running!


Du deltar digitalt i ett häftigt pass men från där du är. Vi har under året hjälpt kunder med allt från funktionella träningspass där styrka och rörlighet sätt på prov till tuffa löppass med korta och intensiva intervaller.


Ingen ser dig men alla peppar dig till nya framgångar. Testa vårens trendigaste träningsform tillsammans med oss. För mer information om nästa liveträning kontakta nicholas.roman@challengize.comComments


bottom of page