top of page
  • Challengize team

Nyhetsbrev augusti 2021

Hälsohöst med Challengize - prova kostnadsfritt i 3 veckor! Vi springer för forskningen med Hjärt-Lungfonden. Cykla, gå, springa - skräddarsy er utmaning i Challengize-appen.


 

Vi springer för forskningen med Hjärt-Lungfonden i samband med World Heart Day

Tidigare i år på alla hjärtans dag arrangerade vi Love Run till förmån för Hjärt-Lungfonden och uppmanade alla deltagare att springa ett hjärta för den de älskar. Nu är succén tillbaka och loppet arrangeras tillsammans med Hjärt-Lungfonden. Ta chansen att springa ett roligt lopp och samtidigt bidra till livsviktig forskning.


Spring ett hjärta för den du älskar den 26:e september i samband med World Heart Day!


Loppet går söndagen den 26:e september i samband med World Heart Day samma vecka. Loppet är virtuellt så du kan delta där du är och välja mellan att gå eller spring distanserna 2,5 km, 5 km eller 10 km. Ta med din familj, dina kollegor eller din bästa vän. Anmälningsavgiften är endast 50 kronor som oavkortat går till forskningen.

 

Skräddarsy Challengize-appen i olika utmaningar som passar er

Vi har utvecklat skräddarsydda utmaningar i Challengize-appen som vi tror kan passa många företag under hösten. Här nedan beskriver vi tre exempel men det finns fler möjligheter om ni vill ta fram egna. I samtliga utmaningar anpassas dessutom mini-Challenges, marknadsmaterial och hälsotips till temat.


Välj ett färdigt koncept eller skapa er egen skräddarsydda utmaning.


Cykla snyggt utmaningen - vi anpassar appen så bara olika former av cykling genererar poäng. Oavsett om du gillar mountainbike, landsvägscykling eller spinning bidrar du med poäng till laget. Vi mäter dessutom vilken CO2 besparing cyklingen haft på miljön!


Spring starkt utmaningen - här kommer alla former av löpning generera poäng och utmaningen är perfekt att planera in inför kommande lopp tillsammans. Vi kommer under utmaningen bjuda på Live-Running pass med en löpcoach i lurarna.


Promenera mera utmaningen - vill ni att bara promenader och steg ska räknas i er utmaning är denna perfekt för er. Koppla även på Charity Points och låt varje steg generera en donation till en god sak.


Kontakta oss för mer information: info@challengize.com


 

Hälsohöst med Challengize - prova appen kostnadsfritt upp till 10 personer

Nu har ni chansen att prova Challengize kostnadsfritt under vår kick-off Hälsohöst med Challengize. Ett perfekt tillfälle att göra något roligt med kollegorna och få en flygande start på motionshösten.

Under Hälsohöst med Challengize blir det tre veckor hälsosam tävling i appen.


Mellan den 6:e - 26:e september är alla som vill välkomna att anmäla upp till 10 personer i ett eller flera lag helt kostnadsfritt. Efterföljande deltagare kostar bara 195kr/person ex moms.


Ladda ner mer information och marknadsmaterial nedan och skicka in er anmälan så kan ni komma igång med appen direkt och vara redo när utmaningen börjar!


Hälsohöst med Challengize 2021
.pdf
Ladda ner PDF • 337KBComments


bottom of page