top of page

Häng på vår julkalender

Det är dags för årets friskaste julkalender. Ta chansen att att testa på vår hälsoutmaning ihop med dina kollegor.

Vill du att era medarbetare ska må bra, trivas och vilja stanna? Och ha den energi som krävs för att ni även ska vara ett välmående och attraktivt företag för era kunder?

Challengize är din partner för rolig och förebyggande hälsa på jobbet. Med digitala lösningar på hälsoutmaningar, träning och inspiration sänker vi sjukfrånvaron, ökar lönsamheten och stärker employer branding!

Hälsofrämjande arbete ger friska attraktiva företag

Använd Challengize för att nå era mål

Alla kan inte vara digitala hälsoexperter, men det är Challengize. Vi är er partner för att nå era mål, från att aktivera medarbetare med en unik hälsoutmaning, till att engagera alla brett med olika aktiviteter och skapa en inkluderande hälsokultur. Med dina behov och mätbart resultat i fokus. Vilken nivå på Health as a service passar dig?

Activate paket.jpg

Activate

Börja aktivera er

Kom igång och aktivera er personal med en nytänkande och peppande hälsoutmaning. Vårt unika och rättvisa poängsystem gör att alla enkelt kan delta och ha kul ihop.

I tjänsten Activate ingår: 

 • En digital hälsoutmaning

 • Kick-off med Peptalk 

 • Inspirerande hälsotips

 • Hälsorapport 

 • Customer success manager

 • ...Se mer

Engage paket.jpg

Engage

Engagera alla brett

Motivera fler anställda till ett mer hälsosamt beteende och ökat engagemang med en dedikerad projektledare och olika aktiviteter

under en längre begränsad tid. 

I tjänsten Engage ingår:

 • Activate +

 • Flera hälsoutmaningar

 • Projektledare realiserar arbetet

 • Hälsoanalys som följs upp

 • Inspirationsföreläsningar

 • ...Se mer

Be healthy paket.jpg

Healthy

Lev er hälsokultur

Låt hälsa bli en naturlig del i er kultur och employer branding för att bli ett lönsamt och hållbart företag med hjälp av en heltäckande hälsopartner som Challengize. 

I tjänsten Healthy följande ingår:

 • Engage +

 • Hälsoutmaningar - obegränsat

 • Hälsostrateg som leder er

 • Hälsoplan med mätbara KPIer

 • Träning (fysiskt/digitalt)

 • ...Se mer

Vi får dig att räcka till för er viktigaste resurs!

Långsiktig hälsa kräver en plan

Ta ett helhetsgrepp kring ert hälsofrämjande arbete och gör en helårsplan tillsammans med våra hälsostrateger. 

Med oss på Challengize kan ni aktivera alla medarbetare på ett roligt och engagerande sätt. Vi tillhandahåller kommunikationsmaterial och hjälper er att projektleda hälsoarbetet för att ni ska kunna komma igång snabbt, smidigt och enkelt.

Vi skräddarsyr hälsoplanen efter era behov, från digitala hälsoutmaningar, till hälsoaktiviteter som föreläsningar, träningspass eller utbildningar som kan sträcka sig över hela året med olika teman.

3.png

Fyll hälsoplanen med olika hälsofrämjande aktiviteter

Hälsoutmaning SoMe.jpg

Hälsoutmaning

God hälsa börjar med rörelse. Därför utmanas du till bättre motion och har kul tillsammans med andra. En unik algoritm likt ett smart golfhandikapp gör att alla kan delta på lika villkor.

Image by Fausto Sandoval

Träning 

Kom-igång-träning, digitalt inspelade pass eller gruppträning - vi har ett fantastiskt team av utbildade träningscoacher som kan guida er både digitalt och fysiskt. 

Man-training-checking-health-app.png

Inspiration

Det finns massor av tips på hur man upplivar träningsglädje och får fart på en hälsosam livsstil. Därför erbjuder vi även bl.a. föreläsningar, webinars och hälsotips.

ExSwimrun

Lopp & event

Att anordna lopp och andra typer av roliga aktivitetsevent ligger i vårt DNA. Allt från virtuella lopp, till swimruns och träningsresor. Få ut mer av Challengize även på din fritid!

Par med bärbar dator

Utbildning

Att ta in externa hälsopartners som kan guida er är bra. Men vad sägs om gå en hälsoinspiratörsutbildning eller hälsocoachning av lednings- och chefsgrupper?

15.png

Kroppsmätningar

Ta reda på din ålder på insidan, din metaboliska ålder. Med en kropps-sammansättningsmätning får du fram värden som visar ditt hälsostatus. Tänk om ni kan bli ett 5 år yngre  företag? 

Låt våra kunder inspirera dig i hälsoarbetet

RSM logo 2000.jpg

"Arbetet med hållbara medarbetare måste få ta plats, det är en investering som motverkar sjukskrivningar och skapar en attraktivare arbetsplats. Det kräver tid resurser och en plan med olika aktiviteter som stödjer hälsomålen och därför anlitade vi Challengize i vårt hälsofrämjande arbete."

Maria Olofsson, HR-ansvarig

RSM Sverige

KVD bil health challenge

Rolig och social friskvård med moderna hälsoaktiviteter

Var ni än befinner er eller vart ni än har kontor, oavsett stad, land eller hemma - så hjälper Challengize er att träna och ha kul tillsammans med digitala hälsofrämjande aktiviteter.
 
Våra kunder ökar i genomsnitt sin wellbeing med hela 12% - gör det ni med! Boka ett möte med en av våra hälsostrateger och se hur vi kan hjälpa er. 

bottom of page