2.png

Hållbara medarbetare

Jobba långsiktig med friskvård på jobbet med våra heltäckande digitala tjänster för hälsa.

Skapa glädje, välmående och gemenskap på företaget

Hjärta

Med motiverande och proaktiva insatser för ökad vardagsmotion och teambuilding, arbetar vi på Challengize med att hjälpa er att skapa morgondagens arbetsplats. 

Behovet av en hälsosam livsstil är större än någonsin nu för både psykiskt- och fysiskt välmående. Sätt fokus på hälsa och teambuilding tillsammans med oss.

Glada och hälsosamma kunder

Electrolux
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Greencarrier
Sector Alarm
Alektum Group
Stora enso

Varför Challengize?

För att friska, välmående och aktiva medarbetare skapar attraktiva arbetsgivare och lönsamma företag. 

Challengize kvinnlig cyklist

Digital hälsoutmaning

Vår unika algoritm ger en rättvis poängsättning så att alla kan delta på sina villkor. Ett golfhandikapp fast mer avancerat. Bli en Challengizer!

Challengize glada kollegor

Hälsa & teambuilding

Vår mission är att få företag att röra på sig och ha kul tillsammans. Därför arbetar våra hälsostrateger med att ta fram ett koncept som funkar för er.

Challengize träning

Mätbar data & ROI

För oss är det viktigt att medarbetarna  mår bra. Datan vi mäter får ni ut i en  hälsorapport som blir helt perfekt att ha med i er hållbarhetsrapport. 

Challengize dator+mobil+klocka

Socialt, digitalt och roligt

Favoriten hos våra kunder är helt klart vår digitala hälsoutmaning med personlig poängsättning och där laginsatsen är avgörande. Låt alla delta på sina villkor. Era olika förutsättningar gör att din personliga poängnyckel och dina Challenge Points helt enkelt baseras på vem du är och vad du gjort.

 

Det gör att oavsett vilken aktivitet du föredrar som höjer din puls - så räknas den! En social, digital och rolig hälsoutmaning för att engagera, motivera och inspirera alla medarbetare, oavsett var i världen ni befinner er. 

Challengize finns på många språk. Appen finns självklart på svenska, engelska, finska och tyska och websidan på många fler. 

Vad mer kan vi hjälpa er med?

Image by Fausto Sandoval
Virtuell konferens
ExSwimrun

Träning 

Kom-igång-träning, digitalt inspelade pass eller gruppträning - vi har ett fantastiskt team av utbildade träningscoacher som kan guida er både digitalt och fysiskt. 

Inspiration

Det finns massor av tips på hur man upplivar träningsglädje och får fart på en hälsosam livsstil. Därför erbjuder vi även bl.a. föreläsningar, webinars och hälsotips.

Lopp & event

Att anordna lopp och andra typer av roliga aktivitetsevent ligger i vårt DNA. Allt från virtuella lopp, till swimruns och träningsresor. Få ut mer av Challengize även på din fritid!

Image by Bluewater Globe
Par med bärbar dator
Äldre par som gör yoga

The Journey

Gör en employer branding-kampanj av att låta ett fåtal utvalda göra resan från en mindre hälsosam livsstil till att nå ett gemensamt träningsmål tillsammans med oss.

Utbildning

Att ta in externa hälsopartners som kan guida er är bra. Men vad sägs om gå en hälsoinspiratörsutbildning eller hälsocoachning av lednings- och chefsgrupper?

Lugn & mindfulness

En hälsosam livsstil innebär inte bara att vara stark fysiskt, utan även psykiskt. Stress och ohälsosamma  levnadsvanor går att hantera med rätt verktyg.

Låt våra kunder inspirera dig

Sector Alarm

"Det blev en snackis, något positivt, man underlättar och försöker skapa en hälsosam livsstil hos de anställda."

Deltagare

Sector Alarm Challenge

KVD bil health challenge

Gör er friskvård rolig, proaktiv och mätbar

Träning och hälsa är globalt, Challengize också. Var ni än befinner er eller vart ni än har kontor, oavsett stad, land eller hemma - så fungerar Challengize. 

 

Boka ett möte med en av våra hälsostrateger och se hur vi kan hjälpa er. Våra kunder ökar i genomsnitt sin wellbeing med hela 12% - gör det ni med!