top of page

Nyheter i Challengize-appen i december

Vi lanserar nyheterna Social Points och Bonusaktiviteter för att skapa ännu mer interaktion och öka fokus på mental hälsa.

Social Points

För att ytterligare belöna alla er Challengizers som peppar och sprider glädje i er utmaning finns nu Social Points. 

Du får lite extrapoäng när du gillar någon annans bild, kommentar eller aktivitet samt om du själv lägger upp en bild. Standardinställningen är 10 poäng för gilla och 25 för en bild med max 150 poäng / dag.

Det som är extra smart med Social Points är att de automatiskt fördelas inom aktuell etapp till de dagar du saknar poäng för att nå upp till maximala 750 poäng. I Scoreboard ser du med två färger hur dina poäng fördelats. 

Social Points är ett perfekt sätt att komma ikapp eller toppa upp en lugnare dag! 

social.jpg
bonus.jpg

Bonusaktiviteter

Vi vill ytterligare belysa vikten av mental hälsa som en naturlig del av fysiskt välmående och lanserar Bonusaktiviteter i appen. En chans att samla lite extra poäng till dig och laget.

 

Det finns 10 dagliga och 5 etappvisa standarduppdrag i appen du kan genomföra där fokus ligger på mental hälsa och återhämtning. Exempel kan vara att ta små mikropauser, ha en skärmfri timme, prioritera sömn, ta en vilodag etc. 

Bonusaktiviteter erbjuds som dagliga eller per etapp och belönas med Challenge Points till dagens total och syns som speciella kort i ditt sociala flöde för dina vänner att gilla!

bottom of page